Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ερωτικός σοσιαλισμός και παραλογισμός

Όταν ο λαός θυμώνει είναι θεμιτό, όταν όμως θυμώνει και ο πρωθυπουργός κάτι δεν πάει καλά. Έτσι έγινε και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν άντεξε να βλέπει τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ να μιλάνε για ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας. Η σοσιαλιστική ρομαντική ψυχή του δέχτηκε βαρύ πλήγμα και αντέδρασε έτσι όπως μόνο ένας ρεμπέτης άντρας ξέρει. Μετά από ένα βαρύ λεβέντικο ζεϊμπέκικο ο Έλληνας πρωθυπουργός χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και οργισμένος από τις θρασύδειλες δηλώσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού ΔΝΤ πήρε θέση, γεμίζοντας τα στήθια των Ελλήνων πολιτών με περηφάνια και σιγουριά.


Μέρες σα τη σημερινή είναι αρκετές να βάζουν φωτιά στη παθιασμένη ερωτική φύση σοσιαλιστικών ψυχών που είναι ερωτευμένοι με υψηλά ιδανικά.  Πόσο πολύ γειτνιάζει η καραγκιοζιά με την έξαψη οργής μερικές φορές αναρωτιέμαι...

Πόσο πονηρά μας κυβερνάνε. Το ναι σημαίνει όχι και το όχι, ναι. Αλήθεια και ψέμα δένονται τόσο αρμονικά μεταξύ τους με μια δόση καταστολής και αποπροσανατολισμού. Και από πίσω κοράκια νεοδημοκρατικά και φασιστοειδή υπάρξεις κουασιμοδικής μορφής επαινούν την κενότητά τους και σου ζητούν να σε λυτρώσουν. Γιατροί που θα σε γιατρέψουν με δηλητήρια. 

Η αθωότητα της σέλας του ποδηλάτου σφαγιάζει ύπουλα τον απαιτητικό λαό που ζητάει σεβασμό στη νιότη του. Φέτος δε θα κόψω ένα λουλούδι για να σου εκφράσω την αγάπη μου. Θα αφήσω τα λουλούδια να γεμίζουν την ατμόσφαιρα με το θρόισμά τους από τον άνεμο που φυσάει και δεν τον νιώθεις πίσω από το φράχτη που είσαι κλεισμένος.

Πόσο προσβλητικό να ακούς από άλλους με όχι ποιητικό τρόπο αυτά που υπογράφεις. Πόσο λάτρης του Καραγκιόζη μπορεί να είσαι, με μία διαφορά.. ο Καραγκιόζης ήταν συμπαθής προς το ευρύ κοινό ως ένας από αυτό.

 http://dinatomirmigi.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Για άλλη μία φορά αυτή η τρυφερή ανάμιξη πίκρας και χιούμορ από το αγαπημένο μας μυρμήγκι! Μυρμήγκι κατέβα στις εκλογές! Buru

    ΑπάντησηΔιαγραφή